FilmBox in December 2023

24.11.2023

De feestdagen brengen magische filmavonden en op FilmBox hebben we een selectie van films samengesteld om je in de feeststemming te brengen!

 DOOR MOUSE: Een meeslepend avontuur voor het hele gezin, waar de kleinste helden de grootste avonturen beleven.

COOL ABDOUL: Laat je betoveren door dit hartverwarmende verhaal over vriendschap en moed, perfect voor een knusse filmavond.

RIDERS OF JUSTICE: Een onverwachte mix van actie en humor die je op het puntje van je stoel houdt. Een must-see voor liefhebbers van spanning.

DE EXPEDITIE VAN FAMILIE VOS: Ga mee op een avontuur met Familie Vos en ontdek een wereld vol verrassingen en bijzondere ontmoetingen.

CAFÉ SOCIETY: Betreed de betoverende wereld van de jaren ’30 in deze romantische film van regisseur Woody Allen.

OFFICE XMAS PARTY: Laat je lachen met deze hilarische kerstkomedie die de absurditeiten van kantoorfeestjes op geniale wijze in beeld brengt.

December op FilmBox belooft een scala aan emoties en verhalen. Dompel jezelf onder in deze filmische ervaringen en creëer onvergetelijke momenten met vrienden en familie. Vergeet niet je favoriete snacks klaar te zetten en geniet van de magie van het witte doek bij je thuis. ?✨

Kijk naar deze films en meer, want op FilmBox maken we van december een maand om te herinneren. Veel kijkplezier en fijne feestdagen! ??