FilmBox in Januari 2024

28.12.2023

FilmBox Verwelkomt het Nieuwe Jaar met Betoverende Films!

Terwijl we het nieuwe jaar begroeten, zet FilmBox de toon voor een maand vol cinematografische verrassingen en boeiende verhalen. Hier zijn enkele niet te missen films die je deze januari op FilmBox kunt ontdekken:

THE PRICE WE PAY: Gewelddadige actie thriller met Emile Hirsch en Stephen Dorff waarin twee gijzelnemers zich na een overval schuil houden in een afgelegen boerderij, waar hen een gruwelijk lot staat te wachten.

ROOKIE: Het drama Rookie duikt in de ruige wereld van het motorracen en laat spectaculaire race-scènes zien. Het leven van de Vlaamse motorrijder Nicky stort onverwachts in wanneer hij door een ongeval nooit meer kan racen. Via zijn talentvolle neefje Charlie probeert hij zijn eigen droom alsnog te beleven.

ÉTÉ ’85: Regisseur François Ozon schildert een prachtig portret van het opgroeien in de jaren tachtig. Het is een zinderende zomer vol intense emoties tussen twee jongens.

SPEAK NO EVIL: Met absolute overtuiging spelen Fedja van Huêt en Karina Smulders een kwaadaardige hoofdrol in deze psychologische Deense horrorfilm. Een Deens gezin gaat op bezoek bij het Nederlandse stel dat ze tijdens de zomervakantie leerden kennen, zonder te kunnen vermoeden dat deze reünie uitloopt in een nachtmerrie.

SHIRLEY: Tweevoudig Golden Globe-winnaar Elizabeth Moss (The Handmaid’s Tale) kruipt in de huid van de Amerikaanse schrijfster Shirley Jackson (1916-1965), bekend van het boek The Haunting of Hill House. De film Shirley is een mix van feit en fictie over de schrijfster en haar man die een jong stel opnemen in hun huishouden.

Januari op FilmBox biedt een rijk palet aan genres, van komedies tot thrillers en van drama tot nostalgisch coming-of-age. Bereid je voor op een filmische reis vol emotie, spanning en ontroering. Ga er lekker voor zitten, laat je onderdompelen in deze film ervaringen en ontdek de verhalen die het nieuwe jaar te bieden heeft.

Mis geen enkel moment van de filmische magie die januari op FilmBox brengt. Veel kijkplezier en een geweldig nieuw jaar gewenst! ??