FilmBox in April 2024

18.04.2024

Ook deze maand hebben we op Filmbox de leukste titels voor je klaar gezet! Van spannende thrillers tot de meest meeslepende arthouse films. Zap in april snel naar het kanaal van Filmbox en mis het niet. Dit zijn de highlights van deze maand:
1. Tori Et Lokita: Tori en Lokita, van tweevoudig Palme d’Or-winnaars Jean-Pierre en Luc Dardenne, is een hartverscheurende thriller die een onverschrokken blik werpt op de beproevingen van jongeren en onteigenden.

2. Unhinged: Oscarwinnaar Russell Crowe schittert in Unhinged, een psychologische thriller. Rachel komt te laat op haar werk als ze bij een stoplicht een vreemde tegenkomt. Al snel wordt Rachel, en iedereen van wie ze houdt, het doelwit van een man die zich onzichtbaar voelt en die een laatste stempel op de wereld wil drukken door haar een reeks dodelijke lessen te leren.

3. Bo: Wanneer de vluchtige Bo naar Georgië afreist om het graf van haar vader, een bekende trompettist, te bezoeken, komt ze zijn voormalige jeugdvriend Levan tegen. Op zoek naar haar roots en een beter begrip van haar vader besluit ze mee te liften in de vrachtwagen van Levan. Ondanks het leeftijdsverschil geven ze zachtjes toe aan de liefde die ze voor elkaar voelen.

4. The Worst Person in the World: Het verhaal van vier jaar uit het leven van Julie, een jonge vrouw die door de roerige wateren van haar liefdesleven navigeert en moeite heeft haar carrièrepad te vinden, waardoor ze realistisch gaat kijken naar wie ze werkelijk is.

5. The Singing Club: Nu hun partners in Afghanistan dienen, vormt een groep vrouwen aan het thuisfront een koor en bevindt ze zich al snel in het middelpunt van een mediasensatie en mondiale beweging.

Mis geen enkel moment van de filmische magie die april op FilmBox te bieden heeft. Geniet van de reis en laat je verrassen door de verhalen die deze maand te vertellen heeft.

Veel kijkplezier op Filmbox!