FilmBox in mei 2024

02.05.2024

In mei verwelkomen we jou met een opwindende selectie aan films die je meenemen op een reis vol spanning, avontuur en emotie. Hier zijn enkele niet te missen films die je deze maand op FilmBox kunt ontdekken:
1. Ride The Eagle: Ga mee op een avontuurlijke reis met ‘Ride The Eagle’, waarin een man een onverwachte erfenis ontvangt die hem dwingt zijn leven opnieuw te evalueren. Laat je betoveren door dit hartverwarmende verhaal vol ontdekkingen en persoonlijke groei.
2. Avec Amour et Acharnement: Een verhaal over een vrouw die gevangen zit tussen twee mannen, haar oude partner en zijn beste vriend, haar voormalige minnaar.
3. Copshop: Een spannende actiethriller die draait om een kat-en-muisspel tussen een huurmoordenaar en een politieagent. Bereid je voor op een adembenemende rit vol actie, intrige en onverwachte wendingen.
4. Charter: Na een scheiding heeft Alice haar kinderen al twee maanden niet gezien in afwachting van een voogdijvonnis. Wanneer haar zoon haar midden in de nacht belt, onderneemt Alice actie en ontvoert ze de kinderen tijdens een illegale charterreis naar de Canarische Eilanden.
Veel kijkplezier en een geweldige filmmaand gewenst op Filmbox!