FilmBox in juni 2024

31.05.2024

Ook in juni staat FilmBox iedere maandagavond om half negen weer in het teken van de Movie of the Week. En deze maand staan persoonlijke verhalen voorop vol drama, spanning en romantiek:

  1. Pink Moon: Als een jonge vrouw het absurde nieuws van haar vader krijgt dat hij genoeg heeft van het leven en wil dat er een einde aan komt, wordt ze gedwongen een manier te zoeken om met zijn laatste wens om te gaan.
  2. Mothering Sunday: Romantisch drama over een Engels diensmeisje dat in de jaren twintig van de vorige eeuw haar vrije dag gebruikt om een geheime minnaar te ontmoeten, die op het punt staat te trouwen met een andere vrouw.
  3. The Other Lamb: Michiel Huisman als de leider, mentor en geliefde van een sekte die zich in de bossen heeft teruggetrokken, waarvan een van de meisjes via bloederige visioenen het bestaan van hun gemeenschap in twijfel begint trekken.
  4. Las bestias: Zinderende Spaanse thriller van de Oscargenomineerde regisseur Rodrigo Sorogoyen, die de klassieke tegenstellingen tussen nieuwkomers en locals, progressiviteit en behoudzucht op een originele manier uitbeeldt.

Een geweldige filmmaand met veel kijkplezier gewenst op FilmBox!