Filmbox in juli 2024

27.06.2024

Bereid je voor op een maand vol emotie, spanning en avontuur met deze geweldige titels die we speciaal voor jou hebben geselecteerd:
1. L’IMMENSITÀ: In het Rome van de jaren zeventig verhuist Adriana met haar gezin naar een nieuw appartement. Terwijl haar ouders worstelen met hun ongelukkige huwelijk, wijst ze haar naam en identiteit af en besluit ze uiteindelijk iedereen ervan te overtuigen dat ze een jongen is.
2. ALICE, DARLING: Tot het uiterste gedreven door Simon, haar psychologisch mishandelende vriend, herontdekt Alice de essentie van zichzelf en krijgt ze het broodnodige perspectief terwijl ze op vakantie is met twee goede vriendinnen. De wraak van Simon is echter even onvermijdelijk als vernietigend, en als ze eenmaal loskomt, stelt het haar kracht, haar moed en de banden van diepgewortelde vriendschappen op de proef.
3. REBEL: Twee Belgische moslimbroeders strijden voor hun identiteit tegen de dreiging van radicalisering. Wanneer Kamal vertrekt om mee te vechten tegen Assad in Syrië, probeert zijn moeder wanhopig te voorkomen dat zijn jongere broer wordt gerekruteerd en verstrikt raakt.
4. NOWHERE: Ex-vrachtwagenchauffeur André vult zijn dagen met het opknappen van een afgelegen wegrestaurant. Zijn routinematige bestaan ​​wordt opgeschud als hij de dakloze tiener Thierry betrapt op een inbraak. Sterk ontroerd door zijn verhaal neemt André hem onder zijn hoede en gaan ze op zoek naar een spoor van Thierry’s familie. Tijdens de roadtrip groeit niet alleen een bijzondere vriendschap, maar ook het besef dat ze elkaar nodig hebben om het verleden te laten rusten.
5. DIG: Een weduwnaar en zijn dochter worden gegijzeld door een gevaarlijk stel en moeten samenwerken om hun ontvoerders te slim af te zijn en de nacht te overleven.

Mis geen enkel moment van de filmische magie die juli op FilmBox te bieden heeft. Geniet van de reis en laat je verrassen door de verhalen die deze maand te vertellen heeft.