FilmBox nu ook in Nederland!

04.05.2021

Hallo Nederland,

Fijn om hier eindelijk te zijn! Na 25 landen en meer dan 30 miljoen huishoudens zijn we blij om nu ook in Nederland bewonderd te kunnen worden.

Canal Digitaal heeft de primeur met FilmBox in Nederland. De zender zit in het basispakket van Canal Digitaal op kanaal 14 om precies te zijn. FilmBox is hiermee het eerste filmkanaal in Nederland dat is te zien in het basispakket en we bieden geweldige films en series zonder reclame-onderbrekingen tussendoor. FilmBox heeft een breed aanbod van Hollywood blockbusters, filmhuisfilms en klassiekers.

10 Things We Should Do Before We Break Up, Shoplifters, Le Grand Bain, Unsane, Crypto en Ideal Home zijn zomaar wat namen van films die je kunt zien op FilmBox.

Naast films brengt FilmBox ook het televisiedebuut van de ijzersterke serie Narcos in Nederland, met de eerste drie seizoenen en de vierde spin-off reeks. Elke maandag en zondag zie je twee Narcos-afleveringen op de zender.

Op vrijdag is er op FilmBox het horror block te zien met twee of drie goeie horrorfilms. In de weekenden is het tijd voor filmklassiekers en op woensdag is er tijd voor kidsfilms.

Kortom, blij dat we er zijn, en we hopen je binnenkort te zien op FilmBox!