FilmBox in November 2023

01.11.2023

Kijk in November op Filmbox naar de leukste films. Zo kijk je elke maandag om 20:30 naar de Monday Movie of the Week! Met deze maand:
The Current War: Deze film speelt zich af in de late 19e eeuw en gaat over de strijd tussen Thomas Edison en George Westinghouse om de dominantie op de elektriciteitsmarkt. De film heeft een sterrencast met onder andere Benedict Cumberbatch, Michael Shannon en Nicholas Hoult.
United States VS Billie Holiday: Deze biografische film vertelt het verhaal van jazzzangeres Billie Holiday en haar strijd tegen racisme en onderdrukking. De film is geregisseerd door Lee Daniels en heeft Andra Day in de hoofdrol.
Un Beau Matin: Deze Franse film gaat over een man die na een avondje stappen wakker wordt naast een onbekende vrouw. Hij kan zich niets meer herinneren van de vorige avond en gaat op zoek naar antwoorden. De film is geregisseerd door Mia Hansen-Løve.
The Wolf Of Wall Street: Deze film uit 2013 gaat over de opkomst en ondergang van beurshandelaar Jordan Belfort. De film is geregisseerd door Martin Scorsese en heeft Leonardo DiCaprio in de hoofdrol.
Of je nu geïnteresseerd bent in geschiedenis, muziek, of gewoon een goede film wilt zien, er is voor elk wat wils. Dus pak wat popcorn en geniet van deze geweldige films!