FilmBox in Augustus 2023

21.07.2023

Welkom bij Filmbox, waar we je op de hoogte houden van de nieuwste en meest opwindende films die bij ons te zien zijn. Augustus belooft een geweldige maand te worden voor filmliefhebbers, met een diverse selectie van films die zeker indruk zullen maken. Hier zijn enkele van de films die je niet wilt missen:

1. The Story Of My Wife

Genre: Drama, Romantiek Regisseur: Ildikó Enyedi

‘The Story Of My Wife’ neemt ons mee op een meeslepende reis door liefde, verlies en de complexiteit van menselijke relaties. Het verhaal volgt een kapitein van een schip, gespeeld door de getalenteerde Louis Garrel, die een onverwachte en gepassioneerde romance beleeft met een mysterieuze vrouw. De prachtige cinematografie en diepgaande karakters maken deze film een must-see voor liefhebbers van meeslepende drama’s en romantiek.

2. American Hustle

Genre: Misdaad, Drama Regisseur: David O. Russell

‘American Hustle’ is een film die je op het puntje van je stoel houdt van begin tot eind. Met een sterrencast bestaande uit Christian Bale, Amy Adams, Bradley Cooper en Jennifer Lawrence, brengt deze misdaadfilm een briljante mix van intrige en oplichterij uit de jaren ’70. Het verhaal draait om een gewaagde FBI-operatie om corrupte politici te ontmaskeren, en het is gevuld met plotwendingen en onvergetelijke performances die je nog lang zullen bijblijven.

3. Dark River

Genre: Drama Régisseur: Clio Barnard

‘Dark River’ is een aangrijpend en emotioneel geladen drama dat je recht in het hart zal raken. Ruth Wilson schittert als Alice, een vrouw die na vijftien jaar afwezigheid terugkeert naar het ouderlijk huis om zich te confronteren met haar traumatische verleden. Deze film laat zien hoe de kracht van familiebanden ons kan vormen en breken. De prachtige landschappen en de diepgaande karakterstudie maken ‘Dark River’ een film die je niet mag missen.

4. De Beentjes van Sint-Hildegard

Genre: Komedie, Drama Regisseur: Johan Nijenhuis

‘De Beentjes van Sint-Hildegard’ is een Nederlandse komedie die ongetwijfeld veel lachsalvo’s zal oproepen. Met Herman Finkers en Johanna ter Steege in de hoofdrollen, vertelt de film het verhaal van Jan en Gedda, een stel dat al jaren getrouwd is en vastzit in een routineus leven. De komische wendingen en ontroerende momenten maken deze film een heerlijke kijkervaring voor zowel jong als oud.

Mis deze films niet!

In augustus beloven deze nieuwe releases ons mee te nemen op een rollercoaster van emoties en ervaringen. Van meeslepende romantiek en misdaad intriges tot diepgaande drama’s en Nederlandse komedie, er is voor elk wat wils. Dus plan je filmavond, pak je popcorn en geniet van deze onvergetelijke films op het grote scherm!

Blijf op de hoogte van het laatste filmbuzz en andere geweldige films door @Filmboxnl te volgen op Instagram en TikTok!