FilmBox in Februari 2024

31.01.2024

Filmbox februari film verrassingen: ontdek en geniet!

Hier zijn enkele must-see films die je deze maand op Filmbox kunt ontdekken:
1. Ninjababy: Een unieke mix van humor en drama, deze Noorse film vertelt het verhaal van Rakel, een jonge vrouw geconfronteerd met onverwachte uitdagingen wanneer ze ontdekt dat ze zwanger is. Lach, huil en laat je betoveren door deze bijzondere film.
2. Lawless: Stap in de wereld van misdaad en broederschap met deze meeslepende misdaad thriller. Beleef de duistere kant van de samenleving en ontdek hoe de wet soms wordt overtreden voor gerechtigheid.
3. Narcosis: Narcosis gaat over een jong gezin dat wordt getroffen door een familietragedie en daar op geheel eigen wijze mee om moet gaan.
4. Murder At The Yellowstone City: Een voormalige slaaf arriveert in Yellowstone City, Montana, een verlaten voormalige boomtown die nu in verval is, op zoek naar een plek om te wonen. Op diezelfde dag ontdekt een plaatselijke goudzoeker goud – en wordt vermoord.

Februari op Filmbox brengt een diverse selectie van films, van komedie en drama tot thriller en mysterie. Maak je klaar voor een maand vol emoties, spanning en cinematografische ontdekkingen. Neem de tijd om te ontspannen, leun achterover en laat je meeslepen door deze boeiende verhalen.

Veel kijkplezier en een geweldige filmmaand gewenst!