FilmBox in September 2023

28.08.2023

September belooft een spannende tijd te worden voor filmliefhebbers, met een line-up van films die je zeker niet wilt missen. Hier zijn enkele van de aankomende films die je in de gaten moet houden:

1. The Perfect Patient

‘The Perfect Patient’ vertelt het intrigerende waargebeurde verhaal van Stig Engström, die wordt verdacht van een gruwelijke moordzaak. De film duikt diep in de psyche van de verdachte en werpt een onthullend licht op de complexe details van de zaak. Met meeslepend acteerwerk en een gelaagd verhaal is dit een film die fans van true crime en psychologische drama’s niet willen missen.

2. The Nest

‘The Nest’ neemt je mee in een beklemmende sfeer van spanning en familiedrama. Met Jude Law en Carrie Coon in de hoofdrollen, volgt de film een gezin dat verhuist naar een landhuis in het Verenigd Koninkrijk in de hoop op een beter leven. Maar al snel beginnen duistere geheimen en onderliggende spanningen hun tol te eisen. Dit is een film die je op het puntje van je stoel zal houden.

3. American Traitor

‘American Traitor’ is een boeiende biografische film gebaseerd op het waargebeurde verhaal van Gino Gallagher, een voormalig neonazi die een cruciale rol speelde in het blootleggen van extremisme en terrorisme. De film werpt een diepgaande blik op de complexiteit van radicalisering en persoonlijke transformatie. Met krachtige acteerprestaties en een relevante boodschap is dit een film die blijft nazinderen.

4. The Innocents

‘The Innocents’ neemt je mee op een huiveringwekkende reis in een wereld van onzekerheid en paranoia. De film volgt een blinde vrouw en haar man terwijl ze worden geconfronteerd met angstaanjagende gebeurtenissen in hun afgelegen huis. Met een onheilspellende sfeer en onverwachte wendingen, zal deze film je op het puntje van je stoel houden.

Mis deze Intrigerende Films Niet!

September brengt een eclectische mix van films die je meeslepen in verschillende genres, van psychologische drama’s tot waargebeurde verhalen en angstaanjagende horror. Zorg ervoor dat je deze titels in je kijklijst opneemt en bereid je voor op een maand vol spanning en emotie.

Blijf op de hoogte van het nieuwste filmnieuws op de social media kanalen van @Filmboxnl. Geniet van je film avonturen in september!